Home » Over groendoener

START JOUW VOEDSELBOS MET HULP VAN DE GROENDOENER

De natuur is van onschatbare waarde voor de mens. We zijn ervan afhankelijk en leven ermee samen. We moeten haar koesteren en ondersteunen. Start een voedselbos en help de natuur een handje. Dit zelfredzame ecosysteem draagt bij aan een gezondere wereld. Je geeft de natuur de ruimte, helpt klimaatproblematiek te bestrijden en geniet jaarrond van gezond voedsel uit eigen bos.


Gebruik de kracht van de natuur

De Groendoener werkt met de natuur mee: er wordt geen gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen en er wordt niet geploegd. De kracht zit in de natuur zelf. We kiezen bewust voor plantensoorten die goed gedijen in ons klimaat, zetten de juiste planten op de juiste plek en denken goed na over het beheer. Door deze unieke combinatie van natuur en landbouw ontstaat er een gezond ecosysteem waaruit je rijkelijk kunt oogsten.


Wie is de Groendoener?

Peter van Oort is de man achter de Groendoener. Hij is gek op planten. Voor hem staat de natuur voor ultieme vrijheid en pure schoonheid. “De natuur is geen stilleven, maar zit vol dynamiek. Zowel onder- als bovengronds, overal is leven. Ik help je graag om jouw blik te verruimen en zichtbaar te maken wat eerder nog verborgen was.”

Bij de Groendoener profiteer je van:
– Een grondige aanpak
– Enthousiaste begeleiding
– Uitgebreide soortenkennis
– Creatieve input: laat je verrassen
– Een vooruitziende blik
– Een groot professioneel netwerk

Jouw voedselboswensen doornemen, werkt ter plekke het beste. Ik kom daarom graag langs om samen met je te brainstormen. 

Maak een afspraak